jueves, abril 07, 2005

Se vende

Se vende Mercedes

Ya que cada vez que me acerco a la televisión, veo lo mismo, no voy a ser menos. Sigo diciendo que se estan pasando con el tema del Papa. De acuerdo que fuera importante, pero ya se estan columpiando.
A mi singularmente, me repugna todo lo que a la iglesia se refiera. Porque lo encuentro una farsa, y una manera de engañar a la gente. Podia ser buena persona, pero para mi opinión demasiado conservadora con según que temas de interés social.
No al uso del preservativo. Queria ayudar a las personas del tercer mundo y la gran mayoria de ellas, estan muriendo de SIDA.
Difundia al machismo. En las mismas Cartas de San Pablo de la Biblia se argumenta que las mujeres no pueden hablar en las reuniones y deben estar sometidas al hombre.
Los homosexuales son desvariados o enfermos y no pueden merecer la gracia de Dios. (Ya va siendo hora que vaya al médico...) entonces el matrimonio en que se basa?? en el amor?? o en la reproducción??
La iglesia es pobre. Si bueno.. que vendan las joyas del Papa, quizás asi puedan alimentar a un pais del Tercer Mundo durante un año.

Y asi unas cuantas cosas mas.
Entonces, que es la iglesia? Para mi, una mafia, una estafa y un engaño. Eso si, ESPECIFICO, que es MI OPINION.
Lamento que haya muerto. Pero los que ahora quedan, podrian retirarse.


Comments:
doncs la veritat és que en moltes coses opino semblant a tu...
bueno, en quant allò del matrimoni...sí, el matrimoni es només amb fins reproductius. Està malament parlar de matrimoni homosexual. Matrimoni ve de marit i muller. S'hauria de canviar aquest terme, i parlar de casament, simplement...
Com també s'hauria de canviar el terme `feminisme´: deriva de la paraula fèmina, que significava dona, però de les classes més baixes i, fins i tot a vegades, prostituta. S'hauria de canviar per, per exemple `mulierisme´, que ve de `mulier´, o sigui, dona. Si no m'equivoco...
Me emocionat i te fet un post alternatiu, més que un comentari...
Però en això de l'Esglèsia...suposu que sí, s'aprofiten de la pobra gent, que com diuen moltes persones: "en alguna cosa s'ha de creure". Jo, sincerament, no hi crec. Com més avança la ciència, més ens adonem de que més perduts estem a l'Univers. Però l'Església segueix al seu món medieval...Potser hi ha algú que ens va crear, però dubto molt que aquest algú es fixi en nosaltres...el nostre sistema solar és 1/10 elevat a -20 respecte l'Univers.
En alguna cosa s'ha de creure, i d'alguna cosa s'ha de viure, i ells, vinga a fer calerons...A mi em fa gràcia això de ser tolerants (no ho són gaire...), i de ser honestos, etc...i ells mentre ho diuen, rodejats d'or...
Simplement, patètic. I tota aquesta gent que ara el va veure...Què voleu que us digui, més de la meitat no va a missa, ni es confessa...Ho trobo bastan hipòcrita...
Va, ja callo.
 
Feminisme deriva de la paraula "femina", del llatí, si, però no fa referéncia a la dona de la classe baixa ni prostituta, com apuntes tu.
Feminisme es una doctrina social favorable a les dones, que concedeix capacitats i drets que abans eren només reservat als homes. Es un moviment que exigeix per a la dona, els mateixos drets que per al home.
Es a dir, feminisme es diu aixì perque es un moviment que promouen les dones.
Ragnor :)
 
Publicar un comentario

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?