miércoles, enero 19, 2005

Zero a l'esquerra

Paraules i mes paraules, es el que ultimament llegeixo.
Fa uns dies, m'he adonat de la poca feina que té la gent a la vida, i de les ganes que tenen de tocar els nassos, pero diuen que no hi ha millor manera, que si algú et vol fotre, es menysprear-lo i no donar-li la més minima importància. I es el que faig :) Però sembla ser que la gent esta més aburrida del que creia... O això o no tenen vida social.. que crec que aquesta també seria una opció.
Trobo lamentable passar les 24 hores del dia enganxat a un ordinador, i que l'unic contacte sigui amb persones intangibles, pero hi ha gent, que la felicitat l'ha descobert aixi, i aixi es quedarà, perque l'unic que tenen a la vida es el seu egocentrisme. I es per això que gracies a ell, quan es miren al mirall prefereixen treure defectes a un altre persona per no haver de reconeixer els seus.
Es molt patètic tot plegat, però aixi es la vida i així es molta gent, amb l'únic que saben anar es amb l' hipocresia, i trobo que l'únic que aconseguiran d'aquesta manera es quedar-se sols, o si més no, amb gent de la mateixa especie, que a la llarga, no podran confiar els uns amb els altres. Però hi ha una dita en castellà que diu:
"Dios los cria, y ellos se juntan"

I així es quedarán, tots juntets.
Això si, jo, el més lluny possible, però amb una vida per davant, amb la persona que més m'estimo, i que, tot s'ha de dir, vaig coneixer gracies a aquesta "xusma", es l'únic bo que han tingut :) Així que, amb gelos, hipocresies, amenaces, insults i tot el que volgueu, hi haurà una cosa que no aconseguireu mai: Pendrem la felicitat que tinc, perquè no deixeu de ser, un zero a l'esquerra per mi :)

Aprended a vivir la vida! "Crias"



Comments:
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
 
Hola Somiadora
No té res de l'altre món el que escric, tant sols expresso per escrit el que penso o sento, perquè es una manera de sentir-me millor. Tot i que és tingui gent al costat que t'escolti i t'entengui, sempre hi ha aquelles coses que t'agrada guardar per tu mateixa.
Merci per llegir-me :)
"TxeLL" ... el meu nom ;)
 
Publicar un comentario

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?