lunes, noviembre 22, 2004

Dilluns dolç

Dilluns, les 7 del mati, sona el despertador, el sento, i no vull aixecar-me... quina mandra! no vull anar a estudiar..Encara estic mig adormida i de cop recordo que no estic a casa. Em giro, i et trobo allà, al meu costat. Un dilluns al mati amb mi! Un dilluns al mati amb tu! Un dilluns al mati juntes!
Diuen que els dilluns sempre son desagradables, ja sigui pels qui treballen, pels qui estudien, o simplement pels qui no fan res, ja que queden 5 dies perquè torni arribar el cap de setmana. Però avui, el meu dilluns ha sigut mes amè, al començar-lo al teu costat. Tot i que tant sols hagin sigut unes horetes, sempre son més agradables si es poden passar amb tu.
Perquè desprès em diguis el que tu ja saps, que cada cop que ho sento, tant mal em fa. Tot i que em diguis que no és cert, i jo et cregui, em queda aquella cosa dins meu, que fa que pensi que puguis tenir un mínim dubte sobre mi. I no es el que vull. Però tinc minuts, hores, dies, setmanes, mesos, anys.. o millor dit, tota una vida per demostrar-te que tenint-te a tu, ho he trobat tot.
Ahir vas poder veure, que tant sols amb estar unes hores mes al teu costat, em vas fer la persona mes feliç de la terra. Perquè gràcies a això, vas fer que el meu dilluns, hagi sigut un dilluns dolç. :_D
T'estimo


Creppe de xocolata i nata amb nous? :P


Comments:
Creeppppee!! xD De chocolata amb nata!
Llevar-me i trobar-te al meu costat, saber que t'abrasaré i em correspondràs giran-te i fen mandretes per no aixecar-te... Una nit més amb tu es com allargar la vida.
Tinc un anell (gros) xD que em canvio de dit molt sobint i sempre acaba al mateix lloc on el vas deixar. Perque es aqui on vol estar, al mateix lloc on el portes tu. I cada cop que el miro, penso en tu...

P.D. Um.. Tinc un dit nuuuuu!!! xD
 
Publicar un comentario

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?